Haber ve Duyurular

2016 Sağlık Kurumları Futbol Turnuvası’ nın Şampiyonu Maltepe Ersoy Hastanesi Oldu

İstanbul Anadolu Yakası özel hastaneleri arasında düzenlenen 2016 Sağlık Turnuvası final maçı; 07 Mayıs’ ta, Maltepe Ersoy Hastanesi futbol takımı ve Avicenna Kartal Umut Hastanesi futbol takımı arasında oynandı. Sağlık Futbol Turnuvası organizasyonunda, Maltepe Ersoy Hastanesi futbol takımı şampiyon oldu.

Sağlık Çalışanlarının tanışıp kaynaştırılması, İstanbul şartlarında yoğun iş temposu ortamından uzaklaşarak keyifli anların yaşanması amacıyla düzenlenen, İstanbul Sağlık Kurumları Futbol Turnuvasında ilk hafta maçları büyük çekişmeye sahne oldu.

12 hastanenin katıldığı turnuvada takımlar Kamu, özel ve üniversite hastanelerinin çalışanlarından oluşturuldu. Sağlık Turnuvası  maçlarını geçmişte TFF kariyeri olan, futbolun içinden gelen ve bunun eğitimini almış tecrübeli hakemler yönetti.

Turnuvada; A Grubunda; Sancaktepe Bölge Hastanesi, Maltepe Devlet Hastanesi, Central Hospital, Medistate Kavacık Hastanesi, Avicenna Kartal Umut, Medipol Kadıköy,

B Grubunda; Maltepe Ersoy Hastanesi, Acıbadem Kozyatağı, Yeditepe Üniversitesi Hastanesi, Pendik Bölge Hastanesi, Afiyet Hastanesi,  Avicenna Ataşehir Hospital yer aldı.

Ersoy Hastanesi olarak sporu sadece tavsiye etmiyor, aynı zamanda yapıyor, takımımızla gurur duyuyoruz.

Ersoy Sağlık Grubu olarak Maltepe Ersoy Hastanesi futbol takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.